Jsi z pekla krásná
Anotace: Krása není všechno...
Jsi z pekla krásná,
co oblečeš, to ti sluší.
Škoda tak božského těla,
pro tak hříšnou duši.
Jsi z pekla krásná
a víš, že nejsi smělá.
V očích máš oheň,
já vím, co bys chtěla.
Jsi z pekla krásná,
nejde to vzít zpět.
Za chvilku hnusu,
rychlyprachy.cz
Jsi z pekla krásná
a víš naprosto jistě.
Že i když nejsi šťastná,
peníze jsou až na prvním místě.
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: Radushka, ejwo, Ahimsa
Komentáře (2)
Komentujících (2)