Už to budou dva roky,
co nezapršelo na lásku,
kterou k sobě chováme....
Rozvodem a rozjímáním nic nezměníme,
jen bychom se stali autory
konce, smrti naší lásky,
pásky černé ještě neoblékej,
snad ještě zaprší,
nadějí teď definuji své dny
L-Á-S-K-Y
já nadějí definuju svý dny pořád, ale moc to nehodí, chlape...je to taková nahovno doba, co ti mám povídat, k tomu samý pesimizm...no, to jednomu nepřidá...Zdar a sílu