A ja niečo tuším...
Anotace: Opojený niečím iným,ani neviem,že čo činím...
Vietor si ma splietol
s opadaným lístím
A ja počas pádu
neviem kto ma istí
Tuším,že len Ty si
v mojom páde istá
Napustíme vaňu
láska bude čistá
Položím Ti ruku
tam,kam sa to nesmie
Omámení,vieš čím?
Pýtam sa,
že,kde sme?!
Přečteno 383x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, mamina, Jiparo, Lota, Cecilka, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (7)
Komentujících (7)