Na křídlech vzpomínek
Na křídlech vzpomínek letím si zpět,
na křídlech vzpomínek obletím svět.
Možná ten výlet srdce mé souží,
na chvilku zas tě mít bezmezně toužím.
Perutě vzpomínek dávaj i berou
bolest a radost, že jsem zas s tebou.
Nic z toho výletu nevezmu zpět,
polibek, dotyk, ani pár vět…
Ač naše láska už není k mání,
přesto je krásné tohle mé vzpomínání.
Splacena byla stejně všechna muka
už prvním polibkem tohoto kluka!
Komentáře (0)