Na kolejích
Kráčím po kolejích,
myslím na to, co bylo,
na to, co se nesplnilo.
Toulám se a čekám,
čekám na hlas vlaku,
čekám na mrtvou lásku.
Stojím na kolejích a toužím,
toužím po lásce, co tady není,
po lásce, co jen v pekle se škvaří.
Ticho! Slyším to!
jde to ke mně blíž a blíž,
má duše se propadá pořád níž.
Ha! Vidím to!
na kolena mě sráží temný vlak,
tělo objímá rudý povlak.
Ležím a zavírám oči,
blaho na mě úpřimně hledí,
JEHO mi ze srdce vyhání.
Co to? Na nohách stojím?
Žhnoucí teplo mě celou zaplavuje,
mé srdce najednou nemiluje...
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Ksíkos
Komentáře (0)