Anotace: .
Dovedu si docela snadno představit tu spoustu zlomených srdcí dívek, která četla něco z Tvé tvorby.
Že se nestydíš! :-)
Úžasná, jako vždycky.
10.01.2008 14:47:00 | Madelaine
ááách, tady to zavonělo...
pralinkově... sladké milo...
ale pozor, tresť je jenom rumu náhrada...
tak žádnej švindl... to ať tě moc nenapadá!!
;o)
24.10.2007 17:47:00 | Cecilka
Řetízek chci z pralinek,
a naušničky z malinek.
Očička chci z borůvek
a zadeček z jahůdek.
V tvářičkách brusinkový dolíček
a polibek s vůní mandliček.
Taky chci mít na bříšku
pásek z burských oříšků
a něco ještě v pupíčku,
asi sladkou třešničku :-)
Má to ale velký háček,
moje láska radši máček :-)
A tak já mu nakonec,
upeču sladký makovec :-))
Píšeš krásné básně...:-)
22.10.2007 21:24:00 | Milásek