Jsou to jen slova
Vím jsou to jen slova,
ale mě z nich srdce puká.
Jde snad na mě mdloba,
bolest, žal, to strašná muka.
Je to trocha slov,
však tvrdých jako kámen.
Kdy bych třeba ještě trochu moh,
však takhle je se mnou amen.
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: Erion Fate, niky x), Psavec, Ksíkos
Komentáře (1)
Komentujících (1)