Láska
LÁSKA
Láska je čaroděj,
co hlavu ti zamotá
Láska je řeka
a někdy pořádně divoká
Do loďky sedneš,
vlny Tě nesou,
kde jsou ty mnuty,
kdy jsi byl se mnou
Na pustém ostrově chtěla bych být
Mít Tě jen pro sebe
a na věky žít
Kdo ví,
co bude s námi dál,
chtěla bych s tebou se smát
Přečteno 647x
Tipy 5
Poslední tipující: Milásek, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)