Tep
V hrsti mi tepou
srdíčka holoubátek
přikryta chmýrkem podbělu
a puls tlukoucího rytmu
rozevřel
dlaně modrých žilek
nechaje pohled
očím pro smutek.
V uších mi zní tep
srdíček holoubátek
co nechala ruce
třes a stín
ač zchladla v rýhách otisků
v sytosti zážitků
dlouhých výšek
tmavnoucích bílých bříz.
Komentáře (1)
Komentujících (1)