Řeky proud
Já okusil jedné řeky dvakrát
a neváhal bych do ní znovu skákat.
Po dvakrát mě proud smet
a rozum, že by mi z toho zrovna kvet?
Možná že já jsem hlupák,
ale srdce říká pravý opak.
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)