Každý má šanci ...
Anotace: ... ale ne každý ji vidí ...
.
Každý den prostře stůl,
večer ho zase sklidí
Jenom ten hloupý vůl
kouká, ... a nevidí ...
Každý den nachystá
nebeskou mannu
kdo šanci promarní
jak by byl v pánu ..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
A jednou až vrány vyzobou talíře s naší horkou kaší,
... utřeme stoly, které kdysi byly prostřeny,
a v šmouhách na nich budeme číst
... chuť vanilky ... a skořice ...
kterou jsme ...
... .... neochutnali ...
*
-----------------------------
Také komenty ...
*
Přečteno 364x
Tipy 28
Poslední tipující: Blázen? =), marllichy, Pilous, cevert, Pišák, callowsick, Hesiona-Essylt, isisleo, mamina, Lucie Teru, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)