Žít s tebou
Anotace: tuhle báseň sem dostala od kluka kterýho moc miluju...je to jeho první složená báseň tak prosím o komentáře..Děkuji moc...
Chci s tebou žít, ty můj život dokážeš skrášlit.
Chci s tebou pár dětí mít,chci s tebou všechny dny strávit.
Chci tě milovat a ctít a s teboou pár dětí mít a tvoji lásku chci ti opětovati.
Dám ti kus srdce mého a čekám,že mi dáš kus svého.
Chci tě milovat ve smrti i ve zdraví.
A když né, tak ať se mi srdce zastaví.
Chci tě lásko po celý život mít a tvé srdce nikdy neztatit.
Ty jsi moje drahá, tvoje láska je mi k tobě velmi drahá.
Chci tě lásko po celý život mít a zbytek života krásného s tebou prožít.
Přečteno 604x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)