Mám ho ráda... ;)
Nosím tě mořem svého já
-občas pod palcem
a někdy v hlavě,
párkrát tě utopím
v přehradě blábolů
a pak zas
vylovím ven
hravě.
/Dýchání z úst do úst
občas není marný./
Pak závan větru
blahodárný
zafouká do plachty
prostěradla,
můj mozek pro dnešek
má padla
/v náručí plyšového medvěda... /
Přečteno 637x
Tipy 34
Poslední tipující: maena, Roger, Favi, jedam, Barunka=o), Psavec, Uriziler, prostě Zuzana, callowsick, el viento, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)