...My dva...
My dva,
jsme se nikdy,
nikdy neměli potkat.
*ono žádné MY vlastně není*
...já a Ty...
Zničil si mě.
Uvědomuješ si to?
Pořád ses choval že to nevidíš.
*jak bys mohl*
...já bez Tebe...
Toužím si už konečně
sundat ty debilní,
růžový brýle.
*bez nich ale nic nevidím*
...já...
Slovíčko PROMIŇ
ve tvojem slovníku není.
Ani ho nehledám.
*radši*
...Ty...
Začínám se dopovat vitamíny.
Doufám že tak se zas nenakazím.
Nenávidím tuhle nemoc.
*ale asi jsem už v chronické fázi*
...Ty...
....Ty....
.....Ty.....
*ta moje zatracená hlava*
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, niky x)
Komentáře (1)
Komentujících (1)