Zimní romantika
Anotace: Tohle se snad někdy vyplní...teda takhle si nějak představuju nejromantičtější večer...
Venku se vznášejí,
velké vločky sněhu,
my zatím potají,
sledujem tu nádheru.
Já ve tvém náručí,
jsem tak v bezpečí,
v pevném obětí,
cítíme to napětí.
Za oknem zima,
venku je mráz,
my v teplu doma,
trávíme čas.
Jak děti, zdá se mi,
plamínky si hrají,
před krbem na zemi,
dva milenci se líbají.
V celém domě,
ticho jako v hrobě,
jen v jednom pokoji,
třísky žárem praskají.
Pro tu chvíli krásnou,
pustíme si hudbu vážnou,
v ladném kroku valčíkovém,
budeme se vznášet vzduchem.
Tys ke mě přistoupil,
svět kolem se zastavil
a v ten okamžik,
můj dávný sen se vyplnil.
Srdce bije jako splašené,
však myšlenky mám jasné,
dlouze tě políbím,
a pak jen miluji tě vyslovím.
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Sue A.
Komentáře (1)
Komentujících (1)