Já mám babičku (teda už ne..) ale stejně mám..říkává mi podobné věci a ještě nikdy mi špatně neporadila..
poslouchejme je :o))
01.11.2007 12:38:00 | Nút
Moc pěkná. Děda měl pravdu a jelikož jsem děda i já, tak mě to těší dvojnásob.
24.10.2007 11:48:00 | Psavec
Jak říká Tvůj děda-nepřestávat milovat....
A je toho mnoho v životě co lásku potřebují.
24.10.2007 11:03:00 | s.e.n
Nejen děda pravdu má
i mamka často říká
poslouchej dcero má
co zkušenost Ti říká.
Však mládi nezná zákon žití
a mnohdy do propasti se řítí
po strmé skále vzhůru zpět
na moudrost žití chce odu pět.
Moc ráda pročítám Tvé básně,mnohdy zní poučně a moc krásně.Tvé srdíčko kdyby mohlo každé duši by pomohloProto i já když splín nebo štěstí v duší mám na liter se ubírám ...
24.10.2007 10:37:00 | Pika
Trochu dost posmutnělá písnička...jestlipak má melodii? Ale dědové jsou naše záchrana - díky bohu za moudré dědy...
24.10.2007 09:03:00 | G.P.