Kámen
Anotace: vítr není věčný....
na kapkách tvý rosy...
seděla jsem tiše
s rameny sklopenými
a dívala se...
co za slova vítr do vzruchu píše.
purpurvou, nachovou žlutí...
kterou slunci krade ze západu
a hvěznám kterým bere stříbro
jen tak-aby to bylo hezké.
jenže na co?
vítr nic nenapíše do věčnosti.
a tak sama tesám...
své a tvé jméno do kamene.
na věčnou památku ...
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)