Anotace: .
Krajina něžných zázraků
rozprostře bílý šat všem,
někdy spouští se do mraků,
jindy vzlétne pod tuhou zem.
Krajina něžných zázraků
rozsévá v čase slzy a smích,
pěstuje záhon smaragdů
a sklízí cudný hřích.
Krajina něžných zázraků
s protipóly srdce soupeří,
drásá jemnými trny z bodláků
a nezvána vstoupí ti do dveří :-))
Mám moc ráda tvoje básně.....:-)))
25.10.2007 21:21:00 | Milásek
někdy je těžké
věnovat
svá trápení...
byť by to bylo
třeba do mlhy...
:o)
24.10.2007 17:29:00 | Cecilka
za sto..vlastne, a zapomnela, tady uz se procenty nehodnoti..moc se mi libi;o)
24.10.2007 15:17:00 | kakaoo