Mé srdce v dlaních tvých...
Vystup ze stínů, Idole můj,
vykroč se mnou do Slunce, Světa,
prolezem spolu každičkou slůj,
se samotou je nyní veta.
Mé srdce, v dlaních Tvých ukryté,
společně budem hlídat.
Proč s láskou je to tak složité?
Nestačí-jenom se líbat.
Člověk druhého musí mít rád,
v srdci ho musí mít vklíněného,
složitých překážek nesmí se bát.
Jsme spolu, nám se nestane nic zlého.
Přečteno 464x
Tipy 9
Poslední tipující: Pythonissa__, BARBYE, Bíša, Naracca, Pišák, embryo v hlave
Komentáře (2)
Komentujících (2)