Noční ulice
Noční ulicí jdeš sám,
na mě nemyslíš.
Jdeš nocí, jdeš bůhví kam
a bůhví o kom sníš.
Noční ulicí sama jdu,
myslím na Tebe.
Do Tvého srdce však nedojdu.
Všechno mě zebe.
Ze strachu slzy polykám,
nechci o Tebe přijít,
v tichosti si tu naříkám,
však se srdcem nelze se přít.
Přečteno 432x
Tipy 9
Poslední tipující: Pythonissa__, pejrak, xavian, Bíša, Barunka=o), Pišák, embryo v hlave
Komentáře (2)
Komentujících (2)