Míjím se s láskou
Pořád se míjím s láskou,
a láska se míjí se mnou,
více než jeden dva jsou.
A s každým dalším dnem,
na nebi hvězdy hasnou,
když sám jdu a ne jdem.
Nezbývá, než pro sen žít,
a zkoušet se mu příblížit,
pro oči, smích, co je v nich.
A hledat dál, nepřstávat,
a hvězdy nechat zazářit,
až půjdem spolu večer spát.
Přečteno 420x
Tipy 6
Poslední tipující: pavlis, Erion Fate, STIMPRE, Malé nic
Komentáře (1)
Komentujících (1)