Nikdy není tak studené,jak se zdá :) .... Krásné,však ona pod tvými rýmy rozmrzne :)...
26.10.2007 09:07:00 | .K.r.i.s.t.y.
Nechtěl bych ti do toho kecat, ....
ale ten poslední odstavec je na chlapa tvých kvalit příliš poraženecký ...."-))
Nevzdávám se lehko, děvče, nerad v lásce prohrávám
Tvoje slova krev mi mrazí. budu tedy žíti sám
Myslím že jsi měj v úmyslu napsat spíše :
... " ..Nevzdávám se lehko, děvče, nerad v lásce prohrávám
... " ..Tvoje slova krev mi vaří, na zadek ti nasekám ..."
*-... a sám ... !!
- JWA - JŮWa procítěně do rytmu básně vyjí roboti ...
26.10.2007 00:58:00 | HarryHH
občas se vyplatí tak trochu přimrznout... nikdo nás pak nemůže jen tak lehce zranit...
24.10.2007 21:55:00 | prostějanek
Až je mi to líto.Také nemám ráda chladné city-co
předpokládám,že by mohly být vřelé.
24.10.2007 20:16:00 | s.e.n