Chci být s tebou...
Anotace: chci a chci a chci...
Ať dělám, co dělám,
myslím jenom na tebe.
Říkám - kde tě mám
a šetřím se pro tebe.
MILUJI TĚ, jak jen je to možné,
chci být s tebou, v noci i ve dne.
Láska je nejkrásnější věc na světě,
ovšem nedá se zachytit na žádné kazetě.
Máme ji prostě v sobě,
je ve mně a v tobě.
Další život bez tebe si nedokážu představit,
jsi moje všechno a chci to oslavit!!!
Přečteno 811x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
Komentáře (1)
Komentujících (1)