...Věnované Tobě...
Anotace: nevím co pisat :-( jsem mocinko smutná a už mě nic nenapadá
Troska.
Zbortěný koráb
ve větru naší minulosti
polibku
naší lidskosti.
Kolik v tom bylo něhy
...
Zbyly jen prazdný slova
bez procítění.
K vidění už tady toho taky
moc není.
Troska zbyla ze mě
z nás
a Tobě zůstal zářivej nátěr,
na srdci chlad
Tvoje vločky mě zasněžily
....................celou
Minuta ticha za lásku
prosím o odpuštění
toho hříchu
*toužila jsem Ti ukrást srdce*
*jediný pohled*
*políbení*
*vzpomínku*
- mlčíš dál -
schoulím se do klubka
a medvídek
nesoucí Tvé jméno
polyká a vpíjí žal
- on jediný mě zná
Andelé smějí se
mému pláči
a Ty nevíš, že ty kapky co padají
na tvou hlavu
jsou slané a že jsou mé
- bereš si barevný deštník -
miluju Tě
( ale znovu už Ti to neřeknu )
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: qpal
Komentáře (2)
Komentujících (2)