Slib mi
Anotace: Někdy jsem vážně nechutně romantická
Slib mi
že až budeš odcházet
dáš mi černou růži
Už z dálky Tě uvidím
jak stojíš
levou nohu pokrčenou
neustále vyhrnuješ rukáv svetru a pozoruješ
o kolik drahocenného času
Tě dneska svým pozdním příchodem oberu
a v ruce Ti tiše visí ona černá růže
Bez slova k Tobě přijdu a vezmu si ji
Chvíli ji budu jen tak držet
pak ji v půli zlomím
vrátím Ti poupě
otočím se a budu tiše odcházet
Doma ten pichlavý klacík zasadím doprostřed pokoje a nehnu se od něj, dokud na něm neuvidím tu samou temnou růži
Slibuješ?
Přečteno 421x
Tipy 14
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-), Šerák, Noc17, andliek, .K.r.i.s.t.y., Iwetta, blue, mOBSCENE, její alter ego
Komentáře (5)
Komentujících (5)