Bolest
Anotace: vzzhledem k tomu že jsem to napsala za 3 minuty to ujde
Slza z tváře kamsi padá
Srdce bolí láskou.
Mám tě stále hrozně ráda
Však ukrývám to maskou.
Maskou která stále drží
Ale srdce málem puká.
Žiji tady s velkou tíží
Když ukrývám svá muka.
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Pika
Komentáře (2)
Komentujících (2)