Závěť pro lásku
Anotace: když rozum nad láskou musí zvítězit
Lásku svou odkazuji vám
steskem a touhou umírám
já miluji ..chci všem říct
bez lásky není nikdo nic.
Však láska sama mnohdy nestačí
s moudrostí vede válku
...jsou i hodnoty jinačí
a láska ukládá se k spánku
Jen oči smutek prozradí
pro toho co lásku mi dal
osudu karty se míchají
každý sám musí jít dál.
Teď srdce závět lásce píše
a rozum staví slavobránu
láska už sedí v koutě tiše
to rozum klíčem otevírá bránu.
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)