Anotace: ..
Že nedbáš znamení??!!
Tak snadno nevnímáš,
podivný stvoření,
co za rohem strašívá...
a teď je zmatený
lijákem nemalým...
nejdřív dle slušnosti
bafnutím pozdraví
a potom paraple
z listí ti zhotoví...
pod ním je oáza,
už žádné blátoví...
:o)
25.10.2007 15:57:00 | Cecilka
Nevěrnost životu se nevyplácí, aspoň já se ho tedy zatím zkouším vážně věrně a pevně držet...;)
25.10.2007 14:33:00 | prostě Zuzana