Já a básník?
Básníkem nikdy nechtěl jsem být,
protože slovíčka k sobě mi nechtěla jít.
Teď veršuji přeci a jde to i samo,
ale básníkem stejně nebudu na to.
Možná že jiné by líbily se více.
však pro ni nepíši nyní přece.
Toto jsou řádky vzniklé díky tobě
a proto patří tobě v této době.
Ber to jako dar,
za můj vděk v tento zdar.
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (0)