Ty

Ty

Anotace: Původně jsem chtěkla psát úplně o něčem jiným a nakonec ze mě vypadlo tohle:-O Byla jsem v šoku když jsem zjistila že to vystihuje přesně to na co pořád myslím, nebo spiš na co jsem myslela:) JO A ZAPOMĚLA JSEM SEM NAPSAT ŽE ZA TO SI MŮŽU SAMA!

Kulhám,
dřou mě okovy,
a tíha té zodpovědnosti,
za své činy,
které jsem nespáchala.
Kulhám,
zraňuješ mě svými slovy,
a pocit nevinnosti
je tet´ tak jiný,
už vím, co jsem udělala.

A ty kulháš se mnou,
po mém boku kráčíš životem,
jak zmučený pes,
co nechce kost.
Všichni at´ uhnou,
mnou budeš v krvy utopen,
ikdyž vidíš smrti klec,
ty nemáš stále dost.

A ikdyž chceš vzít jen život svůj,
ty bereš ho i jiným.
Oni prostě stůj co stůj,
mají pocit viny.

Že nedokážou ti pomoci
ve tvé stálé nemoci.

Ta nemoc to je láska...
Autor Demotivovná Dezorientace, 25.10.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel