Pro mě
Prasklo a zasypalo střepy
všechny kouty mýho světa
proletělo stěnou z oceli
poslední dotek letmý...
TEĎ! kousek pravé síně
škrábl mě na ruce lehce...
žádám o prostou kompenzaci
za své rozbité srdce
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: el viento, mauvais-ange, pejrak, Jamesow
Komentáře (2)
Komentujících (2)