Moc hezké, Majdi,vždy se pozná, co je od srdce...a není kolem toho třeba žádných zástěrek či keců...přeju hodně krásných básní po nočním inspirativním povídání...
29.10.2007 17:48:00 | jaaa
vítám tě mezi psavce prdelko...doufám že tu s námi vydržíš hodně dlouho...a kdybych na tebe byl někdy při hodnocení trochu tvrdší tak promiň... :-)))
26.10.2007 01:11:00 | Modrý Adept