Diamanty ve snech
Stále dál, uprostřed velký sál,
okna dokořán
Naše sny, hojivé střepy krásných snů
v ohnivém boji všedních dnů,
zestárnou
Společně s námi
Dívám se na tvoji pleť,
hladkou jak samet
a kontura Tvých rtů, se vpíjí
do temného vzduchu našich pocitů
Nechci jít dál,
Tvoje vůně mě obklopila
a mé srdce uvěznila,
na ostrově bez lítosti,
a bez hranic
už teď nechci nic,
jan další dávku Tebe,
sametově modrého nebe
můj krásný ostrove,
Můj pocite, můj nádherný sne,
moje lásko bez břehu,
můj diamante v moři hvězd
Přečteno 538x
Tipy 11
Poslední tipující: Caracol, Cassandra, Smailin, Pišák, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)