Vyznání noci
Posaď se
vezmi papír a tužku
a piš
Hledej slova která hladí
je to snadné
víš
Až počmáráš celý ten list
bludištěm tenkých vlásečnic
hledej čtenáře
co zkusí v nich číst
Dutou ozvěnou hrudi
tají se mi dech
nemohu ven
jsem zajatcem v mojich zdech
A tak sedím i já
v čase hluboké noci
a píši ti odpověď na čistý list
Přečteno 402x
Tipy 13
Poslední tipující: Luca_69, j.c., jedam, Bíša, Lota, Psavec, s.e.n
Komentáře (5)
Komentujících (5)