Vše jsem nechal
Anotace: z minuleho zivota - popel
Vše jsem nechal
Vše jsem nechal rozdělané, tak jak bylo,
svíčku hořet, hudbu hrát, kouř z čaje stoupat
vše jsem nechal otevřené, tak jak vždycky bylo,
nepořádek na stole, rozestlanou postel, povinnosti čekat
Vše jsem tak nechal a vyrazil do potemnělé krajiny,
vydal se hledat Tebe, ty však nikde,
tak jsem chvíli bloudil po kraji a teď stojím na kopci
A tys nepřišla. A hudba stále hraje.
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, Majdík
Komentáře (1)
Komentujících (1)