Paralelní světy
Anotace: Co na to říct...
Obloha kolem letí,
kolem hodiny třetí,
žiju dva paralelní světy...
Mučena představou,
pikantně lákavou,
horce houpavou.
Nemám stání,
běžnému životu,
sladce bráníš v užívání
- ráda se neubráním.
Pohledem z jadeitu,
probodena v skrytu,
vím, že Tě nenudím.
Bolest potlačím,
to mi nestačí.
Oči pod šátkem,
jsem Tvým ptáčátkem,
v ruce ukrytém,
svazku složitém.
Zcela oddaná,
deska ohraná,
obroušená hrana
- už s TÍM nejsem sama...
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, jiljovský, Psavec, Monsignore
Komentáře (5)
Komentujících (5)