když je pozdě....
Anotace: někdy už nestačí mít rád...a přesto se pořád točíme v kruhu a vracíme se zpátky, pro to, co jsme měli...ale už nemyslíme na to, co nemáme. protože-co když je pozdě?
s hlavou na polčtáři
z uplakaných tváří
s šeptajícími rty
s umučenými pohledy.
s dlaní v pěst
s krvavými polibky
z rozloučení...
když do noci šeptem kříčím tvé jméno...
přísahám si-naposledy!!!
co slané potoky roním...
přísahám si-Navždy!!!
a každou vzpomínku do mauzolea skládám.
už nikdy...
snad jen ted-pro tuto chvíli.
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Selené 2, niky x)
Komentáře (2)
Komentujících (2)