Takhle to chodí
Anotace: Takhle to prostě chodí
Takhle to chodí
nemluví, neposlouchá
jen se pořád usmívá
srdce mu buší
myslí jen na ni
to je v pořádku, to je jen přitažlivost
touží, doufá
ona netuší co pro něj znamená
jak jí to sluší
žije jen pro ní
to je v pořádku, to je jen touha
sny se plní
dva mladí lidé se lásce oddali
nežijou pro život
žijou jen pro sebe
to je v pořádku, to je jen zamilovanost
jak je to krásné
nedávno se ještě neznali
a teď jsou spolu šťastni
svou lásku vykřičí do nebe
to je v pořádku, to je jen láska
stereotyp
láska v životě znamená
už jen pouhou samozřejmost
není to už trošku nudné?
to je v pořádku, to je jen krize
ti dva spolu už nemluví?
ona je už tou láskou znavená
a co on?
považuje lásku za nutné
to je v pořádku, to je jen smutek
už se dlouho neviděli
ona už myslí na jiného
předchozí vztah jako by nebyl
už jiný obdivuje její krásu
to je v pořádku, to je jen zapomnění
pohleďte však na něj
vidíte člověka na její lásce závislého
věčný stesk, a myšlenky na smrt?
to je pouze otázka času
to je v pořádku, takhle to prostě chodí
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Equus przewalski, Jahudkka
Komentáře (2)
Komentujících (1)