Anotace: Nó, tak co k tomu dodat? Snad jen, škoda že mě to nepotká ze strany druhé, i když to by asi bylo ještě horší...
Jahudkka: Já vím, rýmovat se snažím někdy až moc, ale prostě mi strašně vadí básničky, které se nerýmujou, už je to taková moje úchylka... XD
27.10.2007 11:12:00 | Mania Dardeville
Jo a nevšímej si té hrubky mi - má to být my :o) ale už mi hrabe je moc brzo ráno :o) a píš dál, těším se.
27.10.2007 01:23:00 | Jahudkka
Ahoj, škoda že se příliš snažíš rýmovat, jedno je jisté, láska je pořád kde brát, když máš velké srdce, ale jistotu že se ti vrátí u lidí není... to jen třeba u pejska, mi lidi jsme už tací :o)
27.10.2007 01:22:00 | Jahudkka