Pád do vrcholu
Anotace: Občas stojí za to skočit do propasti...
Dnes v noci jsem to zažila...
hořící sníh,
temný plamen,
co plál jak vích.
To, co je v knihách zakázaných.
Jako klíč v zámku,
v puse jazyk,
kulička v jamku,
v jehle nit,
rozkoš žít !
Vášeň na papíře, realita v dobré víře.
Včera šťastná v extázi,
dnes pochyby mě provází.
Bojím se o Tebe,
lásko utajená,
nechci špínu
u Tvého jména.
Šílenství vášně než kontrolka zhasne.
Nepatříš mi,
nejsem Tvoje,
své city zavřem do pokoje,
a náš poklad do trezoru
- ujídat z něj budem spolu.
Přečteno 447x
Tipy 12
Poslední tipující: isisleo, Catherine Noir, Severka, Psavec, WhiteSkull, Ona a on, Veru, Monsignore
Komentáře (8)
Komentujících (8)