Zvláštní vztah
Anotace: Někdy se dějou moc zvláštní věci...a vztahy.
Mám s Tebou, lásko,
zvláštní vztah.
Ležíme spolu
na miskách vah.
Milujem se,
možná proklínáme,
špiníme se,
a pak omýváme.
Bratr a sestra
v hříchu svatí,
milenci ,
co neznají se
zatím.
Žebráci lásky,
u stolů svých hladoví,
za dobré mravy
popliváni.
Náhodou nespojeni,
mrzutě spokojeni,
Ty tam a já tady
- slábneme hlady.
Spojeni jsme hranicemi,
pobodáni zaslíbením,
svázani samotou,
zaliti nicotou.
S kapkou chilli čokoláda,
miluješ, jak mám to ráda.
Vůně tabáku a kůže,
co se smí a může.
Vážíme svá slova,
sami sebou překvapení,
po vteřině pauzy znova,
blik – a je tu rozednění...
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: cevert, 0-0, WhiteSkull, Ona a on, Psavec
Komentáře (8)
Komentujících (8)