Beznadějně tvá
Anotace: taková rychlovka ..básnička obyčejná,obsah pravdivý
tak ráda líně,
sedávala bych v klíně,
klukovi co nemá tušení,
že přivádí mě k mučení.
to on zahazuje za hlavu
moji špatnou náladu.
i přesto že už nemůže,
vždycky mi rád pomůže,
a proto bych ho chtěla
a že má holku,
to bych radši nevěděla.
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Vain Hope, 0-0, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)