Když v ráji pršelo

Když v ráji pršelo

Anotace: dle stejnomenného románu...

Jan Otčenášek napsal knihu,
o dvou mladých, co Petr a Lu se jmenovali,
měli plány, měli víru,
měli touhu, měli sílu,
byli blízcí, rádi se milovali.
Dosáhli toho, co vždycky chtěli,
sice ztěžka, ale s cílem,
i v krizi se však dobře měli,
s láskou, s citem k sobě pěli,
ruku v ruce, dílo s dílem.
Autor Tomáš F., 27.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

26.8.1998

27.10.2007 18:02:00 | Tomáš F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí