...Ona...
Anotace: ......jen nápad......
Zrodilo se něco tak
dokonalého
jako je láska
a Ty
sis toho prostě
nevšimnul...
Škoda
Snažila jsem se
uchránit ji
ještě chvíli
-že si vzpomeneš!
Bude lepší,
Když Tě teď neuvidím
____nechápeš
Slibuješ planá slova
vyřčená jan tak
do vzduchu
já jen nechci
ať mě přeroste
ale nemůžu si ji nechat
sama bych to nezvládla!
Rozdělím ji
na dvě stejné
poloviny
a jednu Ti prostě vnutím
A Ty o ni nestojíš,
odmítáš ji
Jak se jí můžeš
jen tak vzdát?
dobře...
beru to...
tak já ji vrátím
když teda nechceš
vrátím ji zpět
na místo,
kde byla
než jsem Tě
potkala
- přerostla mě...
už ji nikam nedostanu
budu se s ní muset nějak poprat
...SAMA
Zrodilo se něco tak
krutého
jako je láska
a Ty si mě
díky ní
zabil
(a to si o ni ani nestál)
Přečteno 448x
Tipy 13
Poslední tipující: embryo v hlave, Andee, Mispul, Pauline Toywelová, qpal, Sima, už ne pernikova princezna, niky x)
Komentáře (5)
Komentujících (5)