Co je to láska?
Anotace: Pár veršů o lásce...
Víte co to je milovat?
radovat se a povzdychovat.
Nad ten pocit nic nemá,
jen když láska není slepá.
Tu pravou lásku poznáte snadno,
najednou v sobě nemáte prázdno.
Život vyvolené je přednější než Váš,
splnit každé přání vůbec neváháš.
Zamilovaným je tak krásné být,
se svou lásko navždy chci žít.
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
Komentáře (0)