Ozvěna vln
Anotace: začínám se ztrácet sama v sobě...nic mně nebaví,snad až na psaní....
Chodím příbojem vzpomínek
nohy poseté slzami moře
měsíc jen mlčí moudře
a ve mně zkomírá plamínek
Vlny potichu zpívají
na hřbetech květy z pěny
naslouchat bez pocitu viny
zatímco se skály nedívají
Sedím pod shrbeným nebem
vlasy z cárů vesmíru
kůže z průsvitného papíru
moře již studí a zebe
Já byla tím příbojem,tou pěnou
tichou nocí bez soucitu
když odešla za úsvitu
teď už jen vln ozvěnou
Přečteno 380x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Monsignore, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)