Pryč z reality
Zázrak tajemný,
co se rozprostřel po Tvých krocích,
je hebký a teplý,
krásně se vlníš v bocích.
Silueta stínu,
který na mě doléhá,
když v klouzáš pod peřinu,
jsi tak nádherná.
Svou vůní opájíš mě,
nevím co se děje,
jsem jako loď
co v plouvá do peřeje.
Točí se a smýká,
vlhne a naráží,
adrenalin zmítá
s mojí kuráží.
Jsem rozprostřen pro Tvé hrátky,
miluji Tvé horké dotyky,
už nechci nikdy zpátky,
do šedi reality.
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, NikitaNikaT., isisleo
Komentáře (3)
Komentujících (3)