Opilá, ale jen pro Tebe
Anotace: ...jinak totiž nepiju.
Chtěla bych se opít,
ale jen s Tebou,
lásko moje !
Zvu Tě tam,
kde je to moje.
Trhám závěsy,
co mě dusí,
odkrývám
svou bludnou duši.
Až na dřeň se svlékám.
Před Tebou směšná,
klidně hloupá,
na slovo milé podivně skoupá.
Bláhová,
holka taková,
co se rozdá hbitě,
svobodná jak ve smrti,
čistá jako dítě,
bez make-upu na pleti
- ta, co nezradí Tě.
Přečteno 550x
Tipy 7
Poslední tipující: Janul-ka, Psavec, Monsignore
Komentáře (4)
Komentujících (4)