Podoba
Mám duši nemluvnou
co Tě nehledá
jsi za vodou
na mne už nevoláš
jsi kamenná
slovům odoláš
plná svým stýskáním
slunce teď naháním
nevím co počít si se sebou
prosbou svou ničemnou
já nic teď nesbírám
nad ránem umírám
dýchám vzduch se zradou
procházím zahradou
jsi neskutečná svou podstatou ničemnou
odepsaná svou duší podobnou…
Přečteno 370x
Tipy 18
Poslední tipující: ni.va, cevert, spare, xavian, Lorraine, mamina, Cassandra, Bíša, Martinecka23, Pišák, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)