Účet srdeční
Anotace: Každý balón jednou splaskne, nafoukne se a pak praskne.
Mám strach z každé vteřiny
v podivné spleti dnů a nocí.
Každý krok
je chůzí po břitvě
a nohy bez krve se plouží travou
uprostřed prázdnoty.
Prázdnota jde nemoudře
neboť nepodělí spravedlivě.
Tak se dnes loučím lásky mé
je jedno
jestli pobudu ještě chvíli mezi vámi
oddělen slídou bezvýznamných slov
která v noční síti osamělých
vám nudu zaháněla.
Přečteno 458x
Tipy 9
Poslední tipující: simsa, Lota, pavlis, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)